Presidenten





Jag och Obama




x


Varför går alltid helgen så snabbt?

Ja, varför går alltid helgen så snabbt för? Det är redan söndag och det känns knappt som om helgen hunnit börja innan den är påväg bort.

Jag har iallafall skrivit ut utvecklingsplansdokumenten nu. Så liiite redo för min VFU imorgon är jag allt. Nu ska jag betala räkningar, jippie?; ;O

Senare idag ska jag hem till mamma. Vi ska kolla på ensam mamma söker ikväll :D












x


Panda Cheese





x

Friday

Snart dags att bege sig till Norrköping för att skriva dugga.

Efter blir det nog en lyxig lunch på laxholmen med tjejerna i gruppen, yeeahh!








TOODLES.

x

Howdy




Idag har jag kört igenom hela övningsduggan, och jag kunde svaret på alla frågor!

...Tror jag iallafall.

MEn det känns ju iallafall betryggande inför duggan som är på fredag :D

Snart ska jag hem till mamma! :)



x

ON DA SPACESHIP


I'm the captain now!










Eller.....
Bilden är från i sommras och jag är tyvärr inte kvar på rymdskeppet.

Jag sitter i min sköna nya datorstol och återhämtar mig sakta men säkert från gårdagens bravader. Kvällen spenderades i gott sällskap och jag hade galet roligt.

Kvällen började med att jag och Martin var hemma hos mig och kollade på Herkules och drack vin.


Herkules är förövrigt en av de bästa filmerna som någonsin gjort! Shiiit vad rolig den är. Zeus är helt klart bäst, hans skratt är priceless!



Sedan drog vi till fest i T1 hemma hos Collos pojkvän Johan! Det var en riktigt rolig kväll med ölspel och annat skoj.


Jag och de två bästa vännerna man kan ha














Nu ska jag klä på mig, för snart kommer mamma och hämtar mig! Hon ska bjuda mig på lunch, och sedan ska vi gå och rösta. Ikväll är jag bjuden på middag hemma hos pappas tjej. Nice va? Jag behöver inte laga mat alls idag! ^^









x

LÖDDA

Nu äre lördag. LÖDDA!


Som svar på gårdagens funderingar kring hur man klarar sig utan toalett i så många timmar:
Man pinkar i skogen.




Just nu sitter jag och lyssnar på Michael Jackson och dricker en kopp kaffe. En riktigt mysig höstmorgon med andra ord! :D Jag räknar med att min käre vän Martin dyker upp snart. När detta sker ska vi bege oss i samlad trupp (om två personer får kallas trupp, eller samlade?) till stadens centrum för att inhandla diverse nödvändigheter till kvällens partaj. Med andra ord ska vi besöka systembolaget.



Det känns som att det börjar bli dags att klä på sig och fixa håret! :O


TOODLES





x

Errr...

Jag kommer inte att ha tillgång till toalett mellan ca 7.30-16 imorgon.

Hur klarar man det? O_________O






x

Samson




x

Vardag

Sommaren spenderade jag mestandels utomlands. Jag började med England, sedan blev det USA, för att sedan bli England igen.

När jag kom hem fyllde jag 21 år och universitetet drog igång igen. Jag hade ju valt att vara fadder det här året, så detta universitetsår började med ett två veckor långt Nolle-P. Det var helt galet hektiskt, men otroligt roligt och jag har lärt känna så många nya fina människor.

Nu är Nolle-P slut, jag har börjat komma in i den nya arbetsgruppen och har börjat få koll på mina nya lärare (eller lektorer, doktorer och andra titlar de nu egentligen har). Man skulle kunna tro att det är tråkigt att komma in i vardagen efter semester och lek, men icke! Jag trivs så galet bra med allt att jag nästan själv inte kan tro det. Alla föreläsningar och laborationer är givande, och kurslitteraturen intressant. Jag saknar nästan universitetet när jag inte är där.

Som grädde på moset har vikariebanken kontaktat mig och kallat mig på arbetsintervju nästa torsdag! Lite pengar på allt det här gör bara saken bättre. (Och att få jobba med barn på dagarna är ju helt underbart).

Jag tror att för att bli lycklig måste man skapa en trevlig vardag, för livet består ju av mest vardagar. Sen blir helger och fritid en extra bonus.


The fadder-me :D






x

Höstmys

Jag välkomnar hösten genom att tända rökelse och dricka te! Mysfaktorn är hög.

Jag började morgonen med att läsa ett par kapitel i När kemin stämmer. Tänker eventuellt läsa ut hela boken idag så man får det överstökat. Nästa fredag är duggan, och torsdagen innan har jag arbetsintervju! Det är mycket på G, men jag tänker få ihop det! Vore ju väldigt skönt med extra pengar, om jag lyckas jobba mycket kanske jag till och med kan minska på studielånet, och det vore ju awesome.

När jag druckit upp mitt te ska jag klä på mig och springa ner till ICA och skaffa lite nödvändigheter. Idag ska jag banne mig laga mat och fixa några matlådor.





x

Valet 2010

Jag ser inget självklart alternativ jag ska rösta på. Jag har bestämt mig för vilket block, då mest på grund av skolpolitiken, men sen är jag fast.

När jag ser politiska debatter och intervjuer blir jag mest irriterad, det mesta känns som bråk på sandlådenivå. Jobbiga journalister hjälper knappast.  Ge Sverige lite vettiga politiker och kompetenta journalister tack?




x

Once upon a December





vackert!


x

Tidigt

Det är tidigt, och jag ska snart bege mig ut till skogarna utanför Norrköping.
Sedan är det föreläsningar.
Sedan är det hem till pappa som gäller!




x

Finsittning med eftersläpp på trappan


Jag och Emma står vid trappan utanför Bomull där vi möter upp med Nollan.



Fördrink på arbetets museum (eller hur det nu stavas^^) Vi är goa och glada! :D




Det är såhär lärarfaddrar ser ut när de försöker vara fina! :D


Jag och en Nollan står och väntar på att få sätta oss vid de fina borden på resturanten! ^^


Jag + Trappan + Cider


Finaste Evelyn och jag!


Vi dansade i timmar


Jag shakar loss! Vet dock inte vad jag gör med tungan här? XD






Det var en grym kväll! Tack alla.

Nu ska jag vila + skriva en labrapport!


TOODLES x

Dream

I don't sleep, I dream



Har målat naglarna. PAINT IT , PAINT IT BLACK! (W.A.S.P. och inte Rolling Stones för den som undrar vilken version som är coolast).

 FÖRRESTEN ÄR KLOCKAN 13.37 just nu och det känns ganska awesome. Måste krubba något snart. Ska till tåget om ett par timmar. Jag önskar att jag visste var min kamera var så jag kunde dokumentera mig själv i min nya klänning. :C Men jag är ju så snygg, så det är säkert massor som tar kort på mig ikväll <3



LATERS

HEJ

Filmen jag såg igår sög, så se den inte.

Jag satt uppe alldeles för sent och resultatet är att jag är skittrött idag OCKSÅ. Varför lär jag mig aldrig? Någon gång måste en stackars människa vila. Men inte idag, för idag är det finsittning :D Kommer att bli jätteroligt. See you theeere?






x

Film!

Nu ska jag kolla på filmen på 5:an. Captivity heter den. Den har inte fått särskilt bra kritik, men det är en thriller som innehåller mycekt tortyr så jag kanske gillar den :O (eller spyr :D)

SÄGER SEN :D


toodles





x

Friday!

Jag gillar fredagar!

Just denna fredag är jag väldigt trött och planerar att åka raka vägen hem efter eftermiddagens föreläsningar. Jag behöver vila upp mig, min klena kropp klarar inte hur mycket som helst! ;)

Snart är det dags att åka in till Norrköping och skriva labrapporter, sedan är det kemiföreläsningar....bäst att ladda upp med cola? :D

Och ikväll tänker jag sitta hemma och plugga, städa(lite) och glo på någon film och bara vara själv en stund! ^^




x

Bad things




When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.















x

Moooorning dewds!

Det är skönt att klockan är elva och jag just gått ur sängen för att sitta i min nya mysiga datorstol och dricka en kopp kaffe. Vid den här tiden brukar jag ju vara up and about!


Igår var jag på Rock Sensation. Det var inte det bästa vädret för att ha en utefest märkte jag själv och andra nyktra faddrar. Blött och kallt... Men ändå lite mysigt måste jag säga! Jag såg bara ett av banden. De spelade en cover på en Backyard babies-låt jag gillar, vilket lockade mig till scenen.

Alla verkade få plats på bussarna hem iallafall och det var ju himla skönt! ^^


Nu ska jag dricka upp min kaffe! :D








x


RSS 2.0