Stressa ner.

Är hemma nu. Klarat av denna VFU-period.
Visst är det roligt men man känner av stressen! Nu har jag ca tre veckor på mig att skriva en uppsats, och ca 3 dagar att läsa 2 böcker till ett litteraturseminarium. Gah. Det är så otroligt mycket att göra hela tiden!

Just nu gör jag ingenting. Lyssnar på världens vackraste pianospel av Yiruma och bara kopplar av.
Kanske blir jag lite mindre stressad nu?

Dunno men imorrn måste jag upp innan 6 igen och det suger.


Konstig dröm...

Jag hade världens konstigaste dröm inatt. Helt sjukt och den kändes helt verklig medans jag drömde!


Jag drömde att jag dejtade ingen mindre än Gordon Ramsey! Alltså come on, okej att han faktiskt har snyggt hår men han är ju gammal!

Hursomhelst var han min älskling i drömmen! lol!

 

Vi var på ett jättestort fint hotell och han ägde såklart den skitlyxiga resturangen som fanns i hotellet. Han skulle ner och jobba lite där nere eller var det var och jag kom ner efter honom. Så frågade jag om jag kunde få hamburgare och då sa han att i såna här fina resturanger så serverar man minsann inte hamburgare!

Så stööööööööört.

 

Har jag tittat för mycket på Hell's kitchen? Elaka män är attraktiva eller wtf? :D

 

 

x


Hair

Måste passa på att skryta över hur ausum mitt hår är! Älskar färgen!





NÖJD :D




Nu ska jag sätta mig i bilen och åka och plocka upp lillebror, sen ska vi hem till mamma och käka lunch! I eftermiddag ska jag och mamma baka lussekatter :D Jippie! Godaste med hela julen ju!


Seeyoulater


x

Klaga

Alla människor klagar. Ibland måste man ju klaga. Släppa ut lite av det som irriterar en i vardagen...annars skulle man inte fungera.

Men vissa människor klagar konstant. Klagar över det liv de själva valt men skiter fullständigt i att förändra situationen. Finns det något mer frustrerande? Att varje dag utan undantag sitta och lyssna på hur jävligt personen i fråga har det på jobbet. Hur hemskt allt är. Ändå byter inte personen jobb. Sitter bara och väntar på att en lösning ska komma och bita dem i tårna.

Man skapar sitt eget öde.
För att vinna måste man kämpa ffs.

Hemkommen

Precis kommit hem från VFU:n.
Stannade och hämtade ett paket på vägen hem. Paketet innehöll ett par böcker... Studentlitteratur.
Bland annat har Bryman äntligen kommit. Samhällsvetenskapliga metoder. Dyraste boken på länge...ändå har den mjuk pärm! OCH var lite fuktskadad i pärmen. Inte mycket men ändå? Betalar man nästan 500 spänn för en enda bokjävul vill man väl att den ska vara välvårdad? :@ Orkar dock inte klaga eftersom det är så ytterst lite...men ändå, jag har ju lite av en bokfetish, böckerna ska ju vara fina :C

Aja! Nu ska jag dricka te och mysa lite och försöka koppla av lite grann! Tycker jag förtjänar det.

Ska testa mitt nya blåbärs-te! :D rooibos är det, så det ska ju vara nyttigt också!



Gott? Vi får snart veta.







x

Käk

Jag var huslig och gjorde pastagratäng!
ASGOTT.
Nu har jag packeterat i lunchlådor och ställt i frysen. Jag är stolt och mätt!

Nu måste jag sova. Ska upp läskigt tidigt imorrn igen.



yummie!





x

Zzzznnaaaark

Omg jag är så trött!
Börjar ju kl 07.30 på morgonen ute i mantorp. Betyder att jag åker hemifrån ca 06.50. GALET.

Nu måste jag diska och laga mat och hålla på...blä ;)

LATERS.

x

Rödvin&Idol

Som rubriken lyder är det rödvin i glaset och Idol på televisionen som står på schemat ikväll.

Av någon konstig anledning känner jag mig lite smått nere idag. Misstänker att det är stressen som smyger sig på mig... Känner mig stressad hela tiden, kan inte koppla av. Förstår dock inte varför, jag läser och pluggar mest hela tiden, ändå kan inte mina nerver lugna ner sig.


Vad gör man?







Godmorgon!

Ofta att man vaknar klockan 8 och det ändå inte har blivit ljust? Hösten kan allt vara lite deprimerande. Men om jag ska vara ärlig trivs jag rätt bra i kylan och mörkret... Men det vet väl alla redan! :D

Nu gör jag te! Rött smarrigt rabarber te. Sen ska jag klä på mig och dra till universitetet.
Efter universitetet ska jag på Historisk afton hemma hos farmor och farfar. Jag är faktiskt lite orolig eftersom det kommer vara massa betydelsefulla människor där. Är jag tyst kanske det går bra?



Mitt smarriga te! :D









x

Japan förbjuder fetma

Läste precis detta på aftonbladet och trodde knappt det var sant.
Japan inför ett max. midjemått, och överskrider man detta skall man behöva banta. Låter ju helt sjukt! Men jag skulle tro att det är en väldigt effektiv metod att förhindra fetma! På ett sätt tycker jag nästan det är bra, även om jag tycker synd om stackarna som har för stora midjor.
Ni kan läsa artikeln här.




x


Spindel

Nu ska jag berätta för er om en dramatisk händelse jag råkade ut för igår.

Jag skulle gå och lägga mig och hade precis bytt om till en mysig pyjamas och gick in i badrummet för att borsta tänderna.

Då jag räckte efter tandborsten såg jag mig själv samtidigt i spegeln. Men det var inte mitt ansikte jag fokuserade på, utan vad som fångade min uppmärksamhet var den fruktansvärda SPINDEL som satt på min axel och kröp närmre och närmre min hals och ansikte!

Det enda jag han tänka vad "IIIIIIIIIIIHK". Sedan handlade jag snabbt och borstade i all hast av spindelkräket som landade med ett litet plums i toaletten. Snabbt som attan spolade jag och spindeln var borta!


LÄSKIGT









x


Plugghäst

Idag har jag varit duktig! Först var jag på universitetet och hade dramaverkstad. Sen blev det cykeln till ryd hem till Martin och Maria! Jag och Martin var duktiga och drack te och pluggade. Läste ut hela Oskar i paradiset. Är det inte underbart när man för en gångs skull får läsa en barnbok som kurslitteratur? ;)

Nu ska jag poppa popcorn och kolla lite på TV innan läggdags.


AWESOME



x

Pepparkakor

I lördags bakade vi som sagt pepparkakor.

Det var jättemysigt. Det är ju vår årliga tradition. Jag, mamma och mormor ställer oss och bakar pepparkakor inför jul. (Vi är inte så jääättetidiga tänk på att det är Lucia ganska snart).

Julmusiken var igång, vi hade förkläden på oss och bakade! Men! Ugnen var dum. (tror vi). Våra pepparkakor som annars blir perfektionen själv blev helt brända och hårda och fula.

Alltså...ALLA plåtar. Typ blekfisiga på vissa ställen och superbrända på andra. Aldrig hänt förr så det var ett mysterie. Men vi tror att det beror på den nya ugnen. BASTARD.


Anyhow! Pics:

Housewife?
Jag, cookiemaker no. 1






De gulliga pepparkarkorna jag gjorde. Några blekfisiga, andra chokladbruna...Alla stenhårda.









x

Godmorgon!

Yaaaaawn!

Nu måste jag lägga på ett litet kål känner jag! Ska ta en dusch, diska gårdagens disk och sedan ta mig ner på stan lite snabbt innan jag drar hem till mamma.

Mormor kommer till lunch så då vill ju jag också vara där :D På eftermiddagen ska vi baka pepparkakor^^ Smarrigt!

Eftersom Daniel inte kunde följa med på Alice Cooper har min snälla lillebror sagt att han kan följa med istället :D Så det blir säkert askul det med :)

Anyway, ska hoppa i duschen nu!


seeyoulaters
x

Partybilder

Jag var ju på guildparty förra helgen och laddade aldrig upp några bilder därifrån. Här kommer ett par stycken! =)



Clovie, Daniel och Jag! Glaaaaada och kramgoa!




Den här bilden tyckte jag blev häftig då någon fyrade av en smällare med glitter i precis! I bakgruden sitter April och Antony och skrattar.. ^^



ehh....What can I say?









x

Okeeej

Klarat av en omänskligt lång dag på universitetet och känner mig nu lite mera mänsklig när jag är hemma i min trygga vrå fullproppad med mat och dillchips. Kollar på Idol också och har det allmänt mysigt. Kan bara säga...omg.. Calle och Mariettes duett var UNDERBAR. Jätteduktiga sångare båda två som passar jättebra ihop röst och utstrålningsmässigt!

Nu ska jag se klart på idol! ska försöka uppdatera mer senare, varit lite dålig på sistone!


x

Skit, bajs, gödsel, avföring...

JAG ÄR ARG.

Daniel kan inte komma och se Alice cooper med mig nästa månad. Min dröm är krossad och jag är förbannad. Men jag borde vara van vid det här laget. Saker går ju aldrig som jag vill ändå...

OCH NU MÅSTE JAG SKRIVA ETT JÄKLA BOKREFERAT PÅ EN ASTRÅKIG BOK SOM JAG AVSKYR.
OCH JAG MÅSTE UPP HALV SEX IMORRN BITTI OCH CYKLA TILL BUSSEN.

fuck you world.


Pissväder

England är kallt och dimmit och jag måste gå till affären för kylskåpet är tomt.




yay?






x


OOL Party!

Pete, vår käre guildledare fyllde 40 och vi firade honom ordentligt i helgen! :D
Daniel och jag var självklart sena, men mötte alla i en festlokal i något område i London.

Alla var jätteglada om än trötta från kvällen innans bravader, men det var mycket kramande när vi kom dit! Vi fick se tårtan som självklart var ett träd! (Såg exakt ut som en shapeshiftad druid) I choklad :D Jättefin och JÄTTEgod. En tjej i guilden som gjort tårtan!

På festen fanns både bar och DJ och vi hade skitroligt, kvällen avslutades med att ett gäng av oss ställde up oss på led och cancan-dansade till New York, New York! Kan man tänka sig ett mer storslaget avslut? ;)

Efter partyt drog vi hem till Pete och Michelle, drack lite mer, spelade rockband och tillslut fick vi alla hitta sovplatser. Jag och Daniel hittade lite golvplats i April och Alex's rum ;) Det var trångt...20 pers eller nåt i det engelska lilla huset.

Hursomhelst, asbra fest för en underbar guildledare. Han är nog en av de bästa jag någonsin träffat och jag önskar honom och hans familj allt gott.


tack för en underbar fest alla, bilder kommer upp såsmåningom.



x


Woop woop!

TENTAN ÄR GODKÄND.
Do you get it?
Min första salstentamen på universitetet är GODKÄND! GO ME :D:D:D:D

Proof:




x


Rött

Ja, nu har bloggen blivit röd istället för...rymdig?


Vad tycks?





x

Packing..!

Var ju hos pappa igår och firade honom i förskott på farsdag.. och eftersom jag är så jäkla hurtig så cyklade jag ju. OCh nu har jag cyklat hem till mig igen! Känner mig så nyttig och duktig att jag itne brydde mig om att jag såg ut som värsta nörden när jag cyklade genom stan... Inget smink, brillor, skidjacka, fluffig mössa och värsta rygga. Värt :D Äntligen lika nördig på utsidan som på insidan ;)

Nu måste jag fixa i ordning i lägenheten och packa och greja. Måste också bestämma vad jag ska ha på mig på guildpartyt imorgon! :O

Uppdaterar snart igen. toodles.



x


Ga ga oh la la

Sitter och lyssnar på Lady Gaga's nya låt Bad romance. Skitbra låt faktiskt. Men hennes låtar brukar ju vara bra. Väldigt...katchy? ;)

Försöker att inte stressa, men det är lite svårt. Har fyra...ja FYRA, föreläsningar imorgon. Helt galet. Eller ja, närmare bestämt 3 föreläsningar och en tvärgruppsträff där jag ska representera min arbetsgrupp. Suck...kommer hem sent imorgon. Men ska hem till pappa och fira honom eftersom jag inte kommer att vara hemma på fars dag.

Jag ska försöka börja packa lite nu guys! Gör som jag och lyssna på Lady Gaga sålänge:




toodles


 x

SNOW

Idag har det snöat! Det har varit kallt, blåsigt och ruggigt, och SNÖAT. Början av november och rena rama vintern. Men det är rätt fint med snö, och jag flyr ju landet på fredag, så jag klagar inte! :D

Snart börjar Bonde söker fru och det ska jag självklart titta på! Idag flyttar ju folket in på gårdarna! Spännande! ;) 

Sen bör jag väl checka in mina flygbiljetter och börja packa lite smått. Men men... sista minuten har alltid fungerat för mig!




Panda var i snön idag.







Toodles


x

Välkommen till världen Angelique

Min nyaste stolthet i World of Warcraft.

 Meet the lovely Angelique!

Angelique är en vit draenei mage och jäkligt vacker fast hon är en rymdödla med kofötter! Hennes specialitet kommer vara frost och hon kommer kunna frysa ditt blod i dina ådror! RAWR.



:D


x


Sushikväll

Hade en låååånglång dag på universitetet idag. Visserligen rolig då vi hade drama, men ändå lång!
Så det var väldigt skönt att gå ut med Martin och Maria på kvällen och släppa plugget lite!

Vi började med att käka mumsig sushi! (Även misosoppa och japanskt te ofc).
Sedan tog vi en liten tur till Pitchers för en öl och sen skulle Martin och Maria på bio och jag drog hem! 
Mysmysig kväll, och nu har jag duschat och hoppat i pyjamasen och känner mig allmänt tillfreds!

Även bättre upp är att imorgon har jag inga föreläsningar och ska hem till mamma och äta mat. Kusinen kommer också dit och vi ska spela nintendo! AUSUM.





I <3 Sushi


x

Für Elise

Ok, en sak innan jag går och doppar huvudet i rödfärg.




Beautiful

Twilight is over

Jahapp. Då har jag läst slut på alla Twilightböckerna. Känner mig lite nere faktiskt! Dags att lämna min fantasivärld och handskas med den riktiga tråkiga världen. Plugg för min del!

Men först ska jag färga håret!

Toodles.

x

Örnen och korpen

Örnen frågade en gång korpen: "Säg mig, korp, varför lever du trehundra år här på jorden och jag bara trettiotre år?"
"Jo, min vän", svarade korpen, "därför att du dricker levande blod medan jag lever på kadaver". Örnen tänkte: Tänk om vi skulle livnära oss på samma sätt! Gott. Örnen och korpen flög tillsammans över landet. Så fick de syn på en stupad häst, sänkte sig mot jorden och satte sig. Korpen började hacka i kadavret och berömde dess smak. Örnen hackade en gång, men så spottade han ut alltsammans, slog ut  med vingen och sa till korpen:
"Nej, bror korp, bättre än att leva trehundra år på as är att en gång dricka sig otörstig på levande blod. Vad som sen händer må ligga i Guds hand!"





Alexandr Pusjkin - Kaptenens dotter


RSS 2.0