Tussen

Tussen är en liten kossa som bor i en stor och fin stad som heter Silvermoon.  Här bor också hennes bästa vän, den mycket speciella och aningen suspekta blodalven Pedro.

Tussen är en mycket glad ko.


När Tussen är arg så förvandlar hon sig till en björn. Då får man akta sig, för björnen bits.






x


Maril



Oooooo you're my best friend
in a world we must defend




POKÉMON

Brains, brains, brains!



Questsen i Howling Fjord är ovanligt brutala...




x

SOLEN

Idag var solen framme igen och då blir man glad :D
Vi satt och stekte lite i solen intill väggen utanför universitetet och blickade ner på strömmen och det var jättemysigt! MEN, så började det regna...fast vi fortfarande satt i solen. Inte ofta det händer ^^








x

Nomnomnom



Jag käkar chilinötter och tittar på svenska hollywoodfruar



x

Trapped animal



Aww... jag blir ledsen av att stöta på sådana här saker i WoW! En stackars liten skunk som gått i en fälla och dött. Titta vad söt den är liksom :( :( :(  (men ofta att man dör av att fastna med tassen?)




x

Zzzz

Det är ju nästan lite pinsamt. Det är lördag och kvällen är fortfarande ung, men jag tänker gå och lägga mig. Jag orkar verkligen inte sitta uppe längre, känner att jag behöver soooooova! Kanske orkar läsa ett par kapitel i boken om lärstilar innan jag somnar. Så sjukt mycket kurslitteratur, så man måste klämma in lite lästid vid varje tillfälle som ges.

Sov gott alla rackarungar där ute, hoppas ni orkar hålla er vakna längre än mig! ^^



x

Sunshine


David och Martin slackar... Jag lämnade min plats för ett ögonblick då stunden verkligen kändes som ett kodakmoment.



Solen lyste starkt i veckan. Det var riktigt härligt, man kände hur energin fylldes på i kroppen.
Jag och Martin var på stan för att plugga. Det blev mest äta, mindre plugga. (Bosses glassbar ftw) Sedan joinade David också och vi tre lyckades hitta den mest soliga, varma och underbaraste platsen i hela staden. Platsen var trapporna utanför stadsbiblioteket. Det var helt vindstilla och solen gassade...wunderbar!



x

BLONDIE



Nu när solen är tillbaka kanske man ska bleka håret igen? :D



I have two liters of soccer mom in the fridge




We both know the closest you'll ever get to humanity is when you rip it open and feed on it






x

Sötis



Jag blev väldigt glad inombords när jag såg denna bild.  Han är lika liten som en 50öring. :)



x

Uppdatering

Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på sistone. Här kommer en uppdatering i punktform över vad som hänt den senaste tiden, samt vad som kommer hända inom den närmsta framtiden.


Detta har hänt

- Jag har firat påsk i Nässjö med släkten. Jag har ätit jättemycket mat och jättemycket godis och spelat jättemycket kort. Jag hade jättemycket kul.

- Jag har varit och hälsat på pappa! Vi käkade kebab och sedan kollade vi på hockey. Tyvärr hjälpte det inte LHC särskilt mycket att jag satt och hejade.

- Jag tittade nyss på Vampire Diaries på 6:an. Det slutade sjuuuuuuuuuuukt spännande den här gången och jag vill se nästa avsnitt NU! :C



Detta ska hända

- Imorgon blir det roadtrip till Västerås där helgen skall spenderas i ett hus tillsammans med vänner! Jag ska försöka komma ihåg kamera..! :D






x


RSS 2.0