Samlarn

Jag samlar på bajs.

 

Fresch.

x


Geoenergi AB

Jag går nu in i rollen som VD för Geoenergi AB. Jag har pärlhalsband, runda vita örhängen och en viktig min. Argumenten för geotermisk energi snurrar runt i mitt huvud och jag undrar hur detta ska gå.


Vi ska ha rollspel på universitetet. Platsen är Island, året är 2012 och jag är VD för ett stort företag som vill bygga den största geotermiska energianläggningen någonsin. Spännande eller hur?

Det enda lilla problemet är att jag aldrig i mitt liv hört talas om geotermisk energi förrän den här kursen. Jag har alltså ingen förkunskap alls. Kalla mig oallmänbildad, men wtf?  Hursomhelst har jag pluggat på och tryckt in så mycket jag kunnat, så vi får se hur det går!


Wish me luck dewdz!



x

Paint it black



Sjukt bra låt. (orginalet egentligen med stones)


x

Helgen innan löning

Pengarna rullar in på kontot om fem dagar. Detta betyder att denna helg bör ägnas åt att spendera stålarna som är kvar på kontot (om det finns några sådana). Själv ska jag göra detta genom att dominera flamman tillsammans med Martin (hans uttryck för övrigt).

Flamman är ett ställe som är ganska mörkt, trångt och fullpackad av studenter. Eller som jag själv skulle beskriva det: Discoljus, billig alkohol och mycket nära hem = win.


Innan denna legendariska natt måste jag göra någonting av dagen. Det jag hittils lyckats åstadkomma är att måla naglarna rosa. Övriga stordåd jag planerar att utföra denna dag är:

* Bädda sängen
* Plocka undan smutstvätt
* Eventuellt diska lite
* Gymma


Tror ni att jag lyckas?




x

Otursdag

Det är inte min dag idag.

Det har hänt 3 saker idag som styrker detta påstående.



1.  Jag missar min laptop-leverans

Som ni kanske vet så är min laptop inskickad för reperation. Jag har inte fått något bekräftelsemail eller någon som helst information om hur jag skall få tillbaka min kära dator. Idag var jag hemma hela dagen och skrev min hemtenta. Dock hade jag samtidigt tvättid och sprang ner och laddade maskiner lite då och då en trappa ner.

Så händer detta: Jag går ner i källaren och hänger upp en maskin tvätt. Jag är borta ca 5 minuter. När jag kommer upp till min dörr ser jag att det hänger en lapp på den. Den är från UPS, vilket är budfirman som skall leverera min laptop. JAG MISSADE DEM MED ETT PAR MINUTER. Ofta att det händer? Ingen laptop, bara en lapp :( Så nu måste jag spendera förmiddagen imorgon för att lurpassa på budkillar, när jag egentligen skulle till norrpan och tentaplugga. Grrr. Aja hinner nog dit till lunch iallafall.


2. Radiotjänst hälsar på

*PLING* Det ringer på dörren. Jag får panik, jag får alltid panik när det ringer på dörren. Jag hatar oväntat besök, för jag blir verkligen RÄDD. Alla som känner mig VET att man RINGER innan man hälsar på. Jag hinner tänka detta och så: *PLING* Det plingar igen. Plingningen låter arg...så jag känner att jag måste öppna och se vem denna människa är som vågar störa mig.

Jag öppnar dörren, där ute står en gubbe i någon slags uniform och läskig väska. En ID-bricka trycks upp i nyllet på mig. "Jag kommer från radiotjänst"

Jääääääääääääääääävlar! Tänker jag. Nu blir det böter och fängelse, och säkert en snyting på näsan om man ska bedöma den surmulna minen på gubben framför mig. För jag betalar ju inte TV-licens av princip.

Kommer radiotjänst ska jag allt visa dem! Brukar jag tänka. De behöver ju husrannsakan för att kolla om jag ha TV, de har ingen chans mot mig! Haah, jag vinner över systemet! Så brukar jag alltid säga. Men när de står där framför mig, är jag rädd och skakar som ett asplöv. Jag lyckas dock klämma fram att jag är skriven hos mamma.

Och YES, det är sant. Är man skriven hos mamma och inte i sin egen lägenhet och pluggar heltid så BEHÖVER man inte betala TV licensen! Det talade gubben om för mig. MEN han hotade med skatteverket innan han gick. För skatteverket gillar minsann inte människor som bor där de inte är skrivna. Jag är rädd och omtumlad när han går.


3. Dödad av en nightelf

Min Death Knight på Magtheridon är hardcore. Hon kan döda allt och alla och är inte rädd för någonting. Efter det läskiga mötet med radiotjänst från Kiruna bestämmer jag mig för att ge mig in i Warcraftvärlden. Angelique behöver minsann inte vara rädd för någonting.

Jag samlar på nagaclaws åt någon sjuk jävel (för vem vill egentligen ha nagaklor???) i den vackra svampiga zonen Zangarmarsh. Luften är blå, disig och lugnande...och så POFF PANG BOOM Jag är död.

w00t? Jag ligger död på marken. Bakom mig står en night elf. VILKEN FÖRNEDRING. Jag avreagerar mig genom att döda en 2 lvlar högre tjock liten dvärg.







x

Casablanca - La Voix




Lätt helgens bästa!

Jag tror att Casablanca är ett band att hålla ögonen på... Det KAN det inte gå fel när man har Ryan Roxie på gitarr... :D Dessutom diggar jag skarpt att de har trummisen från Sahara Hotnights. Sångaren är lagom creepy och härlig så detta kan nog bli något stort!




x


If I had a murloc...

Alla minns väl denna underbara sång om Murloc pet?

Bästa sången ju..!





Nu är det såhär. Jag såg nyss en produkt som återuppväckte min längtan efter ett murloc pet...
Så om någon vill vinna min eviga vänskap, snälla köp den här åt mig:


Ni kan köpa den här: http://www.bytelove.se/fluff/toys/world-of-warcraft-talking-murloc-plush/prod_320.html


Snälla?




x

Bunta ihop dem


Panda-sim



For some reason the me-sim is into gardening. Something that would never happen IRL. X)



Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwn (cause I'm always tired)

RSS 2.0