DING


England

Nu är jag i England igen! :D Jag kom hit sent på lördagsnatten, och Daniel hämtade mig på flygplatsen.
Har haft en skön helg här, men idag är det måndag och Daniel är på jobbet. Jag passar på att spela WoW, haha.

Förra gången jag var här hade jag massa plugg med mig som jag kämpade med medan han var på jobbet. De här veckorna har jag INGET plugg och det är jätteskönt. Jag kan bara ta det lungt och göra precis vad jag känner för. Gött.


Här det ganska varmt förresten. Hörde att det regnas massor hemma i Sverige. Det är inte varje dag man lämnar ett regnigt Sverige för ett soligt England, har nog aldrig hänt förr ;D







x

Getting ready

Ahm...Tror att jag är färdigpackad, i princip. Men jag är osäker på om jag har packat rätt grejer. Hur många långbyxor behöver man? Hur många kjolar? Hur många tröjor? Jacka behövs väl inte? osv.

SKITSAMMA, hoppar i duschen nu.




x


Dagens låt

Okej, dagens låt är en riktigt goodie.
Föreställ er att det är sent, natten är svart och ni sitter ensamma i en bil och kör längs en ödslig landsväg. Vilken låt vill ni då höra?

Jag vet vilken jag vill höra i just det ögonblicket, och det är Sweet Dreams med Marilyn Manson.




Lyssnar man på den här låten mitt i natten så fylls man liksom upp av natten och mörkret och det känns helt magiskt på något sätt. Och mysigt! (eller är det bara jag som är weird som vanligt?)







x

Slacker

Passar på att sitta i pyjamasen och slacka. MED EN KOPP KAFFE SÅKLART :D Mina försök att sluta med kaffet har varit allt annat än lyckade. Kanske är det värt en ond mage trots allt?

Hur som helst borde jag fixa iordning inför dagens resa, men vadfan, någon timme av slackande har aldrig skadat :D Snarare tvärtom, jag tror stenhårt på slackandets helande krafter. ^^,


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lyssna på lite skön musik, sedan blir det packa ihop det sista och duscha! ^^


TOODILOO x

V för Vendetta

Ska packa nu medan jag kollar på filmen på 5:an. V för Vendetta är det ikväll. Jag har sett den förut och det är otroligt bra! Rekomenderar alla att kolla på den nu! :D





Remember remember the 5:th of November

Den här filmen gör att man blir helt uppfylld av hopp och kämparlust! En härlig rebell som kämpar mot storebror-samhället. Åååh, snacka om att det väcker liv i mig :D GOTTA LOVE IT.





x

I CAN SEE AGAIN

Woooop wooop! Just cyklat ner på stan och hämtat mina linser.

Är man en person som lider av stark astigmatism är det dyrt med linser. Över 2400 kr kostar 6 månader för mig. Helt galet egentligen. Men vad gör man inte för att kunna se?



x

Dagens låt



Dagens låt:


Crashdïet  - Lost Horizons







Den här låten är så fin att jag bara vill lägga mig ner på golvet och grina. Tänk om man var den personen som låten skrivits till? Förstå vad vackert...

RIP Dave Lepard, ingen kommer någonsin vara som du.











x

Älskade moln

Idag är det molnigt och 19 grader varmt. Jag tog mig en liten cykeltur imorse och njöt. Nu är det verkligen precis lagom. Man behöver inte jacka, men man kan ändå vara ute utan att svettas ihjäl!


Molnigt väder ftw.




Förresten kan alla jävlar som säger "man ska inte klaga", när det är +30 i skuggan och gräspollen överallt, kyssa mig där solen aldrig skiner! För det är så sjukt irriterande.





x

Sholazar Basin

Jag håller på att levla upp min Priest i World of Warcraft.
Just nu är hon lvl 78 och questar i en zon som heter Sholazar Basin.
Jag rekomenderar att questa här, det är verkligen en av de roligaste zonerna i hela spelet!

Just nu springer jag runt och drar i lianer som hänger ner från stora träd. När man drar i lianerna ramlar det ner frukt som man ska samla och ge till en gubbe.




Här är min priest Shadidja och en jättestor apelsin.









x

Extrema samlare

Extrema samlare, a.k.a. hoarders






Hur tänker folk egentligen?
Jag är fascinerad över hur de lyckas bo i en sådan här röra. Hur kan man låta det gå så långt? Det måste vara jättesvårt att äta och sova i ett hus som är så fullpackat. Dessutom borde man ju känna sig jättegrisig när man måste vada genom massa skit för att komma till ett annat rum?

Herregud...Och jag som tyckte att jag var slabbig av mig.






x

Bitches

När man vandrar genom livet stöter man förr eller senare på människor som inte tycker om en. Människor som ser ner på en och som inte visar någon respekt.

Jag har träffat många människor som inte tycker om mig. Jag har träffat människor som öppet visat förakt, jag har träffat människor som är falska och människor som ser ner på mig.

HUR LÖSER MAN DET HÄR UTAN ATT BLI SJUKT DEPRIMERAD?

Ehh, för mig är det väldigt lätt. För jag vet att jag kommer lyckas i livet. Jag kommer nå alla mina mål, och när jag nått dit kommer de äckligt falska kräken krälande tillbaka för att ta del av min framgång. Men nej då jävlar ska jag sparka tillbaka.


Så alla idioter som inte tycker att jag duger som jag är nu, jag ska skratta er i ansiktet sen!


Det är skönt att vara målmedveten.



x

En mobil mot en Porsche...

Läste just en artikel på aftonbladets hemsida om en 17årig kille i LA som lyckats byta till sig en porsche mot en mobil. Ja - inte direkt alltså. Han byteshandlade i flera led och lyckades succesivt byta upp sig till en porsche!!!
Jag blir sjukt inspirerad när jag läser det här och undrar vad för pryl jag ska byta bort för att lägga vantarna på en grym bil?


Ni kan läsa artikeln här.


Har ni byteshandlat någon gång?









x

Goodmorning Sunshine!

Ännu en härlig morgon av sommarlovet!

Jag låg i sängen och läste någon timme, men sen blev det lite för varmt. Så jag gick upp och väckte R2D2 (luftkonditioneringen) och hällde vatten i blixten (vattenkokaren). Nu sitter jag här i en betydligt svalare lägenhet med en kopp kaffe :D Tror inte ni också att elektronikprylar fungerar bättre om man döper dem? ^^




x

Tjuvlyssnat

Sitter och läser lite på tjuvlyssnat. En del saker är verkligen hysteriskt roliga!


En kille och en tjej, båda ~15, sitter och pratar högt om killens ex-flickvän.
Tjejen: Vad hände då?
Killen: Hon blev sur och gjorde slut för att jag kallade henne för hora.
Tjejen: Men om man inte är det tar man ju inte åt sig.
Killen: Precis.


En guide, ~25 år tar på sig en högtalarväst och förbereder sig för den engelskspråkiga rundturen i besöksgruvan. Han justerar ljudstyrkan.
Guiden: How is the volume? Is it good or should I screw up more?



Läs mer här:
http://www.tjuvlyssnat.se












x

Rolig historia

Surfade på nätet och läste den här historien som fick mig att garva :D


My flight was being served by an obviously gay flight attendant, who seemed to put everyone in a good mood as he served us food and drinks. As the plane prepared to descend, he came swishing down the aisle and told us that ’Captain Marvey has asked me to announce that he’ll be landing the big scary plane shortly, so lovely people, if you could just put your trays up, that would be super.’
On his trip back up the aisle, he noticed this well-dressed and rather Arabic looking woman hadn’t moved a muscle.
’Perhaps you didn’t hear me over those big brute engines but I asked you to raise your trazy-poo, so the main man can pitty-pat us on the ground.’
She calmly turned her head and said, ’In my country, I am called a Princess and I take orders from no one.’
To which (I swear) the flight attendant replied, without missing a beat, ’Well, sweet-cheeks, in my country I’m called a Queen, so I outrank you. Tray-up, Bitch.’








Godnatt

x

Monday

Idag har jag varit på stan. Jag har beställt nya linser hos optikern, jag har köpt en ny fin klocka, lite hårprodukter och så har jag handlat mat. PRODUKTIVT.

Nu när jag kommit hem ringde brorsan och frågade om jag ville med ut på stan och äta med familjen. Självklart! Jag tror det blir indiskt. Yum yum yum.


Ska fixa en bild på min nya klocka senare.




TOODLES


x

SMAIL



Såhär ser jag ut nuförtiden! Brunhårig och solbränd, awesome eller vad? :D





x

Sorry Dewds!

Tjipp!

Felååååååååååååt. Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera nu i sommar. Inte sen jag var i Texas verkar det som!

Efter Texas blev det Las Vegas och LA! Väldigt häftigt att få se platser man hört så mycket om.

Nu är jag hemma i Linköping och njuter av att vara ledig! :D Ikväll blir det Settlers-kväll i lambohov med la famiglia och lite homies.

Nästa lördag blir det flygplan igen då jag drar till England!



TOOODLES.

RSS 2.0