Hemma i Sverige igen

Jahapp.... Då var man tillbaka i Sverige och tillbaka till vardagen igen. Det är ensamt och tråkigt, och jag vill tillbaka till England. Jag hade en väldigt bra vecka och jag längtar till sommaren då jag kan åka dit för ett längre besök.


Nu sitter jag i min pyjamas hemma i en mörk, och lite för varm, lägenhet. Det är dags att färdigställa hemtentan. Sedan ska jag läsa igenom gruppens uppsats och sedan ska jag väl tentaplugga också. Argh. Jag måste också ta mig tid att gå till affären om jag inte vill svälta ihjäl, för jag har ingen mat hemma. Men just nu ska jag nöja mig med en kopp te.


Jag återkommer senare med ett par bilder från helgen!




x

Friday!

Alla vet ju att fredag är den bästa dagen på veckan! Så är fallet även när man är i England. Solen skiner och fåglarna kvittrar, jag sitter med en nybryggd kopp kaffe och njuter, men ska snart ta tag i lite tentaplugg.

Ikväll ska jag och Daniel ut på krogen, och imorgon behöver han inte gå upp klockan 5.30 för en gångs skull och det kommer vara riktigt skönt!

Även om det är sjukt härligt här så är jag stressad, för det är slutet på kursen. Jag känner att jag inte har något grepp överhuvudtaget om tentan även fast jag läst massor, jag är inte klar med hemtentan och uppsatsen verkar gå åt skogen(?). Men jag vet ju av erfarenhet att jag brukar oroa mig i onödan. Jag är alltid stressad över tentorna och hittils har jag klarat dem galant. Den här verkar dock vara en monstertenta... ska bli skönt att gå på tentamyset på tisdag och diskutera den med personer som gjort den tidigare.

Nä hörrni, dags att plugga mer!



x

I England

Hejsan gottfolk, nu befinner jag mig i England. Jag har precis duschat och ätit frulle, och nu är det kaffe & plugg på schemat.


TOODLES



x

Bai bai

Nu säger jag bai bai babi bai bai!

Jag ska packa ihop mitt pick och pack, slänga mig i duschen och sedan bär det av till flyget. England here I come!









x

Gårdagen

Igår var jag och tittade på min kusins bal!



Alla var jättefina! Tjejerna såg ut som ett gäng Disneyprinsessor.


Min vackra kusin och hennes balpartner!





På kvällen drog jag och brorsan hem till Martin för grillfest! Två grillar, trevligt folk och krig om vem som skulle få DJ:a kvällen ;)


David och Maria posar!


Andra David och jag! ( Första David är inte så bra på att ta kort :P )












x

Jaina Proudmoore

Sprang på Lady Jaina i Warcraft-världen.

Hon är väldigt lång :P



Jag och Jaina










x

Dagens låt

Dagens låt är:

KISS - Rock and Roll all Nite











x


Friday, Oh thank God it's Friday!

Hej och varmt välkommen kära fredag!

Idag har jag haft en varm härlig förmiddag på min VFU där jag plastade in vårblommor med barnen + gjorde ansiktsmålningar på de som ville. Det var jättemysigt, solen sken och alla var glada. Jag kommer sakna dem riktigt mycket faktiskt... gullungar!

Nu sitter jag och lyssnar på Casablancas - downtown och väntar på att tvättmaskinen i källaren ska gå klart så jag kan slänga i en ny tvätt. Min taktik med att inte tvätta förrän alla rena underkläder och strumpor är slut känns rätt jävlig när man väl ska ta tag i tvätten :P


PEACE



x

Goooodmorning!

Nu är det morgon! Jag ska åka in till universitetet och träffa min grupp, och vi ska försöka färdigställa vår uppsats. Vi har en del kvar, så hoppas att det går vägen. Men det gör det nog! ^^

IPODEN PÅ HÖGSTA VOLYMEN HELA VÄGEN !
Kommer peppa HCSS och Crashdïet hela dagen.




toodles


x

Nu är dagen slut

Nu har onsdagen nått sitt slut. Hur har då dagen varit?



DET SOM VARIT BRA

- Jag bestämde mig för att jag visst har råd med SKOGSRÖJET, fy tusan vad awesome det kommer att bli.

- Jag och Malin testade asgod glass idag. YUMMIE!

- Jag har lånat en bil vilket innebär att jag slipper cykla hem genom regnet imorgon! (Klart att det kommer regna)

- Trots en sjukt avslappnad kväll har jag lyckats skriva dit en hel del på uppsatsens diskussionsdel, GO ME!



DET SOM VARIT DÅLIGT

- Ett visst irritationsmoment jag inte direkt kan tala öppet om, men SCREW YOU.

- Det spöregnade när jag cyklade hem, jag blev dyngsur.

- Pulverkaffe är helt sjukt B, och pulverkaffe är min enda koffeinkälla här hemma.

- Jag orkade inte fixa en matlåda tills imorgon, så jag måste slösa pengar på någon sallad eller något på ICA. (Men man kan även se detta som ett plus då jag älskar ICAs sallader)





Godnatt

x

Alice

I love the way you hurt me
My tears are your wine
Your thoughts would draw my plan for a cruise in vain
Like talons in the pale moon shine above us.
My gained pleasure in pain is slowly vanished when
you sink deeper and deeper into a void you are venomous love




Yeah, we're gonna fight
We do it every night
Baby, when you scratch
You know I'm gonna bite
You can make me die
I can make you cry
Opposites attract
That's the reason why

No one else could make you feel
Like I do, I do, I do
No one ever gets as deep inside you
As I do, baby






ALICE <3





x

Skogsröjet

Ok, jag har bestämt mig att jag definitivt ska gå på skogsröjet. Inget annat finns...Kommer bli så sjukt awesome.

Hardcore Superstar
Crashdïet
Casablanca
Crazy Lixx

...

Behöver jag säga mer?





x

Hamsterdance


Nightynight

Sitter och tittar på Desperate Housewives och jag har just lagat till en smarrig matlåda tills imorgon. Livet känns plötsligt lite bättre.




Snart är det dags att sussa! Godnatt



x

Grupparbeten

Jag förstår att samarbete är viktigt. Jag kan också se poängen i att göra muntliga presentationer, modeller och liknande i grupp. Vad jag inte kan förstå är varför man ska skriva hela jävla uppsatser i grupp för? Det är helt befängt. Och om man nu ska göra det BORDE man verkligen få välja en egen grupp att skriva den med. Hur kul är det egentligen att dalta omkring med andra när man vet att man kunde göra klart skiten mycket bättre och snabbare på egen hand? Inte särskilt.



x

Lång dag

Idag har det varit en lång dag. Uppsatsarbete, uppsatshandledning, musikverkstad, rörelseverkstad och coachingseminarium! Phew... Men nu är det avklarat och jag är hemma! Ska unna mig onyttig mat ikväll, muahaha! Sojakorv och pommes + bostongurka och ketchup! wooh. Ska sätta igång och laga nu! ^^







För övrigt borde väl vuxna människor ha vett att använda deodorant?





x

Settlers



Nu är jag hemma igen!
Jag, pappa och David åkte hem till farmor och farfar och spelade Settlers. Vi spelade två gånger. Första gången vann pappa och andra gången vann David (även om jag var väldigt nära). För övrigt kan jag ju tala om att farmor och farfar har det väldigt fint i sin trädgård. Mega-tulpaner och andra blommor.

Nu sitter jag och skriver färdigt underlaget inför coachingseminariet imorgon, och snart ska jag kolla på Ballar av stål. Men jag får inte vara uppe för sent för jag ska vara i Norrköping kl 08.00 imorgon :C Och jag ska stanna ända tills klockan 17, så jag är inte hemma förrän 18.30! blää!


TOODLES

SUNDAY

Idag är det söndag, aka vilodagen.
Just nu är jag hemma hos pappa och chillar. Vi ska till farmor och farfar i eftermiddag för att fika och spela settlers. Heja på mig så att jag vinner? :D

Sitter och kollar facebook just nu och ser att några skriver om att Avatar är "den sämsta film de sett." För det första så kan de inte ha sett särskilt många filmer om det är den sämsta de någonsin sett. Jag vet väldigt många B-filmer som lätt är sämre, även om man inte gillar fantasy och hatar Avatar. Men det roligaste av allt är människor som säger att den är sämst, och att de vet det även fast de inte ens sett den. Men det är ju coolt att hata saker alla andra älskar? Men snälla någon SE filmen först iallafall. Så typiskt tonåringar...haha! ^^

Nej nu måste jag ta mig i kragen och plugga lite.



tooodles!

Le tired

I'm le tired.

Jag är hemma hos mamma nu. Vi har ätit sushi och tittat på halv åtta hos mig. Just nu är jag jättetrött och orkar inte göra någonting. Orkar liksom inte flytta mig någonstans och börja göra något, illa. Har varit lite sådär hela dagen...trött och lättirriterad. Stackars Malin och Evelyn som har fått stå ut med mig idag :P På eftermiddagen smällde det och jag pallade helt enkelt inte mer och drog från universitetet kl 14.00, sen sov jag på bussen hem.


Men inatt ska jag sova superdupermycket så att jag är pigg imorgon. För då ska vi fira min lillebror som fyller år. Han fyller egentligen år på fredagen, men släktkalaset får bli imorgon. Födelsedagsbarnet har valt en kladdkaka med chokladkräm på som födelsedagstårta. Den blir nog härligt mastig ;)


OVERANDOUT

I am back

Nu har jag återhämtat mig något från min förkylning. Den var inte nådig... är fortfarande slemmig... Men jag är awesome ändå.


Jag har haft en hård dag idag och mina fötter gör ont. Så nu anser jag att jag förtjänar att ligga på sängen och slöglo på TV ett tag. 











HERRÅ!


x

Sjuk

Jag är sjuk. :(

RSS 2.0